2012-02-29 08:29:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - meg kell tanulnia nemet mondani

Napi horoszkóp február 29.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy ismerőse ma igen nagy hatással lehet önre. Az igazság az, hogy eddig sem viselkedett teljesen hidegen iránta, de egy váratlan esemény, talán egy megvilágosító álom miatt egészen átértékelheti a szerepét. Ne gondolkozzon sablonosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Talán egy kicsit már túlzásba viszi a munkát. Mitől is fél? Ha a napjai végére mindig teljesen elcsigázott, és zaklatott, akkor hamarosan az otthonában várják a bajok. Beszéljen a feletteseivel és a társával a munkamegosztásról!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehezen kezel bizonyos helyzeteket, különösen, ha emberi konfliktusokról van szó. Pedig ön a szavak emberek, mégis óvakodik attól, hogy szemtől szembe megbántson valakit. Egyszer mégis ki kell mondania, ami a lelkét nyomja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nagyon jól érzi magát a bőrében, és most még az sem frusztrálja túlságosan, hogy a világ pillanatról-pillanatra változik ön körül. Sikerült visszanyernie régi lelki nyugalmát, és most egy Buddha bölcsességével figyeli a változásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy munkatársa lezser hozzáállása különösen bosszantóan hathat ma önre. S ami a szívén, az a száján: ön nem rest kimondani a véleményét. Ám nem mindegy, hogy hol, kinek fejti ki a véleményét. Mérlegelje a következményeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Éppen itt volt az ideje annak, amit ma megkaphat: végre elismerik a tehetségét. Ha eddig nem azzal foglalkozott, amihez igazán ért, akkor a mai nap ebben is fordulatot hozhat. Mérlegelje a lehetőségeket, és változtasson, amint lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap nem az ön napja. Valahogy rosszul reagál a vitás kérdésekre, mindent hajlamos személyeskedésnek venni. Ha végképp képtelen úrrá lenni érzelmein, inkább mondja le a fontos találkozókat. Nem érdemes mindenkivel összevesznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem szereti a törtető, másokon átgázoló embereket. Hajlamos lehet másokat elítélni emiatt. Azonban óvakodjon attól, hogy mások emberi kapcsolataiba beleszóljon. Van, akinek a rossz a jó. Nem dönthet mások helyett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szomorkodhat ugyan azon, hogy egy ismerőse elfeledkezett egy önnek fontos dátumról. Gondoljon arra, hogy ez a mai nap igen ritka, hiszen csak négyévente fordul elő a naptárban. Inkább emlékeztesse az illetőt az alkalomra.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hajlamos lehet kíméletlenül bánni azokkal az ismerőseivel, akik csak valami apróbb hibát is vétettek. Ha ezek a kollégái, akkor legyen különösen óvatos. Senkinek sem jó, ha maradandó tüskéket ültet el bennük. A legkevésbé önnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagy csodálója lehet egy eddig csak távolról ismert személynek, akivel a mai napon személyesen is találkozhat. Ne legyen zavarba, az ön személyisége legalább annyira lehengerlő lehet. Éljen istenadta vonzerejével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Meg kell tanulnia nemet mondani. Valami megváltozott önben is, mert úgy látszik, érzi is ennek a szükségszerűségét. A háttérbe húzódás, a szerénység többé nem út. Vállalja magát és a véleményét, amit képvisel!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: